>

>

>

Θάνατος & Η ζωή μετα

Samuel Sceffler

ΘΑΝΑΤΟΣ & Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ

Μετάφραση: 

«Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και καλο- γραµµένα βιβλία φιλοσοφίας που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Το βιβλίο του Schefler είναι εντελώς πρωτό- τυπο ως προς τη θεµελιώδη του σύλληψη, λαµπρό στην ανάλυση και την επιχειρηµατολογία του, περιεκτικό και κάποιες φορές όµορφο στη διατύπωσή του»

Όλοι πρόκειται να πεθάνουµε, ενώ ο κόσµος θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς εµάς. Σε αυτό το εξαιρετικά πρωτό- τυπο βιβλίο, ο Samuel Schefler διερευνά τουz ισχυρούς, αλλά συχνά αδιόρατους τρόπους µε τους οποίους αυτά τα προφανή γεγονότα επηρεάζουν τις αξίες που διέπουν τις ζωές µας και τα κίνητρα που τις διαµορφώνουν».

Thomas Nagel, NYU, The New York Review of Books

«Η πραγµάτευση των ζητηµάτων [από τον Schefler] µε τα οποία αυτός έχει καταπιαστεί είναι καινοφανής και πρωτό- τυπη […] Πραγµατικά, φαίνεται ότι έχει θέσει, σε ένα αυστηρά φιλοσοφικό πλαίσιο, ορισµένα νέα ερωτήµατα. Ανµη τι άλλο, εξ όσων γνωρίζω, κανείς πριν από αυτόν δεν έχει επιχειρήσει να πραγµατευτεί αυτά τα ερωτήµατα µε τόσο συστηµατικό τρόπο. Έτσι, φαίνεται ότι έχει τελικά διανοίξει ένα καινούριο και πολλά υποσχόµενο πεδίο φιλοσοφικής διερεύνησης· δεν πρόκειται για µικρό κατόρθωµα, σε ένα γνωστικό αντικείµενο στο οποίο πολλές από τις πιο εξέχουσες διάνοιες έχουν ήδη αφιερώσει τον εαυτό τους εδώ και σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια».

Harry G. Frankfurt, Princeton University, από το Πώç η ζωή µετά από τον Θάνατο έχει σηµασία (στον ανα χείρας τόμο)

Σελίδες: 

Σχήμα βιβλίου: 14χ21

ISBN: 978-960-253-235-5

Τιμή: 22 ευρώ (+φπα)